Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Λεφτά για δάνεια υπάρχουν...,



Και ξαφνικά οι ίδιοι που μέχρι χτες δεν μπορούσαν να βρουν 300 εκατομμύρια, βρήκαν δισεκατομμύρια για να διαγράψουν τα δάνεια του κόσμου.
Δάνεια που απ' ότι μαθαίνω αθροιστικά είναι λίγο πολύ όσο τα λεφτά που πήραμε από Μνημόνια 1 και 2 μαζί! Αφού τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο γιατί δεν το έκαναν τόσο καιρό, γιατί δεν το κάνουν τώρα;


Μήπως περιμένουν να πάρει η χώρα την περιβόητη αναπτυξιακή πορεία για να ωριμάσουν οι συνθήκες; Μήπως Θα βάλουν τον μέσο ψηφοφόρο να τους ψηφίσει και να βάλει πλάτη στα νέα μέτρα που έχουν συμφωνηθεί με την Τρόικα με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα μειωθεί το δάνειο του;

Αυτό και αν είναι ανέκδοτο. Να αγνοήσεις την προδοτική στάση τους, να ακυρώσεις την εθνική σου κυριαρχία , να στηρίξεις τα μέτρα τους , να φτάσεις τον μισθό σου στα 150 Ευρώ για να σου πουν τελικά ότι η δόση του δανείου σου πέφτει από τα 800 στα 600 Ευρώ. Η ακόμα χειρότερα ότι το έψαξαν και τελικά δεν γίνεται! Συγνώμη Λάθος!

Αφού ως γνωστόν μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται οι ψηφοφόροι θα έχουν τέσσερα χρόνια στην διάθεση τους να χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο!

Αναγνώστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...