Σάββατο 21 Απριλίου 2012

O Άντονι Χόπκινς αγνώριστος ως Άλφρεντ Χίτσκοκ

O Άντονι Χόπκινς αγνώριστος ως Άλφρεντ Χίτσκοκ
Οι πρώτες εικόνες από την ολική μεταμόρφωση του 74χρονου κινηματογραφικού Χάνιμπαλ Λέκτερ στον θρυλικό Βρετανό σκηνοθέτη, κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα με την έναρξη των γυρισμάτων του Hitchcock, της ταινίας που πρωταγωνιστεί σχετικά με το backstage των γυρισμάτων του Ψυχώ. Αμφιβάλει κανείς ότι θα είναι άκρως πειστικός;
Είναι άλλο πράγμα να κάθεσαι και να γυρίζεις αχρείαστα ριμέικ των ταινιών του Άλφρεντ Χίτσκοκ, που -εκ προοιμίου- είναι δεδομένο ότι θα ωχριούν μπροστά στα αυθεντικά.


Και εντελώς διαφορετικό 'άθλημα' να ζητάς από τον κόσμο να καρεκλωθεί σε μια αίθουσα για να μάθει τι ακριβώς συνέβη στα γυρίσματα του Ψυχώ, όπως συμβαίνει στο Hitchcock.
Αυτό σίγουρα έχει ενδιαφέρον.
Ειδικά όταν τον ρόλο του Άλφρεντ έχει δεχτεί να παίξει ο Άντονι Χόπκινς, ο μοναδικός ενδεχομένως σύγχρονος ηθοποιός που μπορεί να μπει στο 'διαστρεμμένο' (με την καλή και την κακή έννοια) του μετρ του τρόμου.
Ειδικότερα όταν στο ρόλο της αρχετυπικής ξανθιάς σταρ του Ψυχώ, Τζάνετ Λι, θα έχουμε να χαιρόμαστε την Σκάρλετ Γιόχανσον.
Ενώ κάπου στο παρασκήνιο κυκλοφορεί και η Τζέσικα Μπιελ (ως η συμπρωταγωνίστρια της Τζάνετ Λι, Βέρα Μιλς), η Τόνι Κολέτ και ο (μην γελάσετε) Καράτε Κιντ Ράλφ Μάτσιο.πηγη:iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...