Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Αίθριος καιρός με αύξηση της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρωτομαγιά σήμερα και ο μήνας ξεκινάει με ανοιξιάτικο καιρό. Για σήμερα Τρίτη ο καιρός προβλέπεται αίθριος με γενική καλοκαιρία και ζέστη σε όλη την Ελλάδα.
Αναλυτικότερα:
Αίθριος καιρός με αύξηση της θερμοκρασίας σε όλη την Ελλάδα
  • Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις στη δυτική Μακεδονία το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 30 βαθμούς κελσίου.
  • Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός προβλέπεται αίθριος με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στην ήπειρο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς κελσίου.
  • Στη Θεσσαλία, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με θερμοκρασίες από 12 έως 29 βαθμούς κελσίου.
  • Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, προβλέπεται αίθριος καιρός με τον υδράργυρο να κυμαίνεται μεταξύ 14 και 24 βαθμών κελσίου.
  • Στα Νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου.
  • Για την Αττική, προβλέπεται επίσης αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία μεταξύ 16 και 29 βαθμών κελσίου.
  • Στη Θεσσαλονίκη θα είναι εξίσου αίθριος ο καιρός με θερμοκρασίες από 12 έως 28 βαθμούς κελσίου.
Για αύριο Τετάρτη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας, ενώ η θερμοκρασία δε θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...